de Lannoy en Partners
Uitgever van het boek J'aime Aimée

Uitgever van J'aime Aimée

Aart Broek publiciteerde online delen uit het boek J'aime Aimée. En wel op een bijzondere wijze. Lees maar.


Aart Gideon Broek 
(
Maasland6 september 1954) is een Nederlands socioloog en letterkundige, gespecialiseerd in het Caraïbisch gebied, en dan met name de Nederlandse Antillen.

Aart Broek studeerde sociologie, communicatiewetenschap en algemene literatuurwetenschap. Hij studeerde in het laatste vak in 1981 af aan de Vrije Universiteit Amsterdam op een doctoraalscriptie getiteld Problemen naar aanleiding van de bestudering van Caraïbische literatuur. Hij promoveerde in 1990 aan dezelfde universiteit op het proefschrift The rise of a Caribbean island's literature: the case of Curaçao and its writing in Papiamentu. Hij werkte van 1981 tot 2001 op Curaçao als onderzoeker, adviseur en interim-manager. Sindsdien is hij in Nederland als zodanig werkzaam. Broek verdedigt de opheffing van de drie landen in het Koninkrijk (Nederland, Antillen en Aruba) en de samenvoeging van de landen tot één land. Op deze wijze zullen de bestaande ‘koloniale’ verhoudingen kunnen worden opgeheven en plaatsmaken voor een ‘ongedeeld Nederlanderschap’.

1ste Boekpresentatie

'Toewijding en inwijding' in het Grand Café van Imminkhoeve in Overijssel.


Aimée: "Met een intieme bijeenkomst heb ik de inwijding gedaan van mijn avontuur als uitgever en schrijver.

Het was een fantastisch moment en voor even was ik mijn gezondheidsperikelen vergeten! Een trots gevoel overmant mij, vanwege een klein maar fijn product, vervaardigd in zeer moeilijke omstandigheden. Mijn levenreis van 55 t/m 60 jaar is nu openbaar. Wat een gewaarwording! In mijn 1st uitgegeven boek 'J'aime Aimée', is te lezen hoe het mij is vergaan in deze jaren. Op mijn werk, met familie en vrienden, maar ook hoe mijn gezondheid voor altijd is aangetast." 

Socializing met collega's, vrienden en familie

Deel uw commentaar
via de sociale media!