de Lannoy en Partners
Uitgever J'aime Aimée 

de Lannoy en Partners
 
Uitgever J'aime Aimée

Van gemeenteland naar zorgland
Levensreis van 55 tot en met 60 jaar

De auteur van het boek aan het woord


"Juli 2016 begon ik te schrijven aan mijn levensverhaal. Niet alles had ik terstond beschikbaar in mijn geheugen. Dus ben ik op zoek gegaan naar de feiten, de verhalen en de mensen. Vanwege mijn ziekte geen eenvoudige zoektocht, die tot nu toe veel tijd in beslag neemt. Ik heb daarom besloten mijn autobiografie in delen uit te geven. Elk deel een beschrijving van een levensfase, wat ik meemaak, hoe ik omga met gebeurtenissen en wat al die ervaringen met mij doen. 

J’aime Aimée: 55 t/m 60 jaar ligt voor u. Deze fase is nog vers in mijn geheugen."


J'aime Aimée is een serie levensreizen die gepubliceerd wordt vanaf 30 juni 2019. De levensreizen zijn onderdelen van de autobiografie van de auteur Aimée de Lannoy.


Drukwerk: Boekengilde           Uitgever: de Lannoy en Partners       ISBN: 978-94-6323-689-8  Nur:402 paperback 20.1x16,3 cm.       62 pagina's. Cover in kleur              Binnenwerk zwart wit 


VERKOOPPUNTEN
Chapeau Aimée!


Het Antilliaans Dagblad publiceerde een artikel over J'aime Aimée, vlak na de boekpresentatie. Zer 48 mensen uit haar nog bestaande Curaçaose netwerk, reageerden enthousiast toen wij het op de Facebook pagina plaatsten.